Close

aktuálnost tématu – chyba zobrazení času

Úvodní stránka Fórum Chyby na stránkách aktuálnost tématu – chyba zobrazení času

  • Toto téma obsahuje celkem 4 odpovědi. Do diskuze (4 diskutující) se naposledy zapojil uživatel BlindP a poslední změna proběhla před 7 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3334
    hefi
    Účastník

    Na fóru vidím aktuálnost tématu. Koukám, jestli si mohu přečíst něco nového. Poslední je 16h43m v sekci Hardware. Vlezu tam, pak snad ještě pod další větev a čas už je jiný.
    Další – související. Ve fóru jsem na hlavní straně. Vidím aktuálnost posledního zápisu. Dole zvolím login, abych tady mohl upozornit na chybu a čas se po přihlášení změní. Odhlásím se a opět se změnil.
    Možná je tam nějaký chytrý algoritmus, co počítá čas od návštěvy konkrétního uživatele v konkrétní větvi fóra, ale nejspíš má chybu. Také jeho použití je myslím hloupost, vždyť já to používám tak, že si čtu, a teprve když chci reagovat, tak se přihlašuji.
    Firefox 38.0.1 na W7.

    #10374
    BlindP
    Účastník

    Problém přetrvává, ukazuje to jiný čas na hlavní stránce, pod-stránce. Celé to vypisování posledních příspěvků je nešťastné. 🙂 Chybí celkový přehled nových příspěvků… btw jak dopadla nedávná anketa okolo fóra? Nějak to utichlo. 😀 Já jsem pro phpBB.

    https://bastlirna.hwkitchen.cz/pomuzete-nam-s-arduino-cz/

    #10375
    Zbyšek Voda
    Správce

    Máte pravdu, tohle fórum není ideální.
    S převodem jsme uvízli na mrtvém bodě.

    Taková teoretická otázka – jak moc by bylo user-unfriendly, kdybychom začali phpBB fórum úplně na novo a tohle fórum udělali jenom read-only?

    #10376
    Aleš
    Účastník

    Já to psal hned na začátku. Začněte s prázdným phpBB. Do starých témat už stejně nikdo nic nepíše, a nová témata se rozjedou na phpBB.

    #10377
    BlindP
    Účastník

    +1 Spuštění nového fóra, čím dřív tím líp.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 5 příspěvků - 1. až 5. (celkem z 5)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.