Close

Automatizovaná zahrada, komplet včetně energie,web,gsm,..

Úvodní stránka Fórum Práce Nabídka spolupráce Automatizovaná zahrada, komplet včetně energie,web,gsm,..

  • Toto téma obsahuje celkem 2 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Do_it a poslední změna proběhla před 6 roky a 9 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Autor
    Příspěvky
  • #10115
    magic
    Účastník

    Zdar, chtěl bych do jara zrealizovat tento projekt :

    BRNO – plně automatizovaná zahrada s dohledem // od píky, někdo z lokality?

    nadšení mám velké, ale pro začínajícího je to na poprvé dost obtížné. Kdyby někdo z Brna měl znalosti a čas se tomu se mnou pověnovat, bylo by to super. Dle dohody bych samo i nějakou kačku pustil 🙂

    Díky

    pište klidně na email xloki@seznam.cz ; tam můžeme vyměnit i další kontakty.
    Díky

    #10931
    boylucky
    Účastník

    Ahoj, kdysi jsem přešně tohle řesil. Psal jsem o tom i článek tady na bastlirna.hwkitchen.cz Článek je stále přístupný na:

    Zavlažovací systém s GPRS ovládáním

    Na tomto projektu již dále nepracuji, ale získal jsem během vývoje znalosti které by se mohli pro podobný projekt hodit. Pokud by se našlo víc lidí dala by se z toho udělat zajímavá věc. Moje představa je pokusit se toto vše spojit s dalšími alternativami jako jsou potravinové zahrady o kterých se můžete dočíst například na http://www.potravinovezahrady.cz/

    Snažil jsem se kdysi také najít pár lidí na spolupráci na podobném projektu:

    Home automation

    Pokud by se dalo pár lidí dohromady a vytvořil by se zajímavý projekt šel bych do toho taky. Ze skušenosti vím že je to časově poměrně náročné a je důležité si vše na začátku dobře promyslet a rozplánovat. Já jsem se do projektu vrhnul bez příprav a v pozdějších fázích byl celkem problém se ve všem ještě orientovat.

    #11933
    Do_it
    Účastník

    Zdravím o toto téma se intenzivně zajímám. Doma jeden takový projekt mám. Takže nějaké poznatky mám. V česku jedna taková platforma na automatizaci je chlapci z growra ji již udělali stránky maj growduino.cz myslím tak se koukněte pro inspiraci..

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 3 příspěvky - 1. až 3. (celkem z 3)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.