Close

Humanoidní sociální robot

Úvodní stránka Fórum Práce Nabídka spolupráce Humanoidní sociální robot

  • Toto téma obsahuje celkem 0 odpovědí. Do diskuze (1 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Iver a poslední změna proběhla před 8 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Autor
    Příspěvky
  • #3674
    Iver
    Účastník

    Pro nově vznikající startup v oblasti humanoidního sociálního robota hledáme tímto směrem nadšence z oblasti elektrotechniky, programování (C++, python), designéry (návrh GUI a ovládacích prvků), grafiky, 3D grafiky (úprava modelu těla pro 3D tisk) a člověka s kvalitnější 3D tiskárnou či vakuovým lisem pro výrobu plastových dílů. Robot nebude žádnou drahou hračkou, ale opravdu jen jednoduchý a levný hardware základ se všemi senzory, na kterém poběží software.

    Potřebujeme co nejvíce schopných lidí v těchto oborech. Práce je opravdu dost, ale výsledek opravdu stojí za to. Dodatečné informace poskytnu až případným zájemcům. Mohu jen dodat, že projekt bude prezentován na Indiegogo serveru, kde v případě úspěchu budou vybrány finance na stavbu prototypu. Vývojáři, kteří pomohli tak budou moci být za odměnu vyplaceni zpětně. Zároveň získají ještě před vstupem na Indiegogo kompletní schéma robota k sestavení a aktuální firmware.

    Robot běží na platformě Intel Edison a komponentech Arduino. Je tak plně uzpůsobitelný a celkově Open Source. Pokud máte ambice něco dokázat a snesete tlak pracovního nasazení, jste ideální člověk pro náš projekt, který může změnit pohled na domácí roboty z drahé hračky na kvalitního pomocníka. Pokud hledáte předně zisk, asi nebude práce úplně pro vás. I když se to v dalších fázích vývoje nevylučuje.

    Pokud si přejete na projektu spolupracovat finančně, určitě se nebráníme. Mějte ovšem na paměti, že v budoucnu bude robot prodáván za cenu dílů, montáže a dopravného. Prakticky jen nejnutnější náklady. Projekt bude žít z dotací od soukromých lidí. Nízká cena tak může zaručit, že se robot rozšíří do škol, nemocnic, ale i domácností za cenu nepřesahující jeden průměrný český plat. Zárově je nastolena určená vize, kterou může případný investor lpěním na zisk zničit.

    Proto pokud vás projekt zajímá a chcete se zůčastnit vývoje, napište mi prosím na e-mail tomas.triska@icloud.com.

Aktuálně je na stránce zobrazen 1 příspěvek (celkem z 1)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.