Close

TFT Touch screen 240×320

Úvodní stránka Fórum Hardware Displeje TFT Touch screen 240×320

  • Toto téma obsahuje celkem 3 odpovědi. Do diskuze (3 diskutující) se naposledy zapojil uživatel Dan a poslední změna proběhla před 8 roky a 5 měsíci.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Autor
    Příspěvky
  • #2713
    yenda.net
    Účastník

    pracovně řeším spolupráci Arduina UNO / Mega – s podobnými displej. Jaká je Vaše zkušenost? 90% ovladačů je k ničemu? Nebo je to duchařina a nastavování? Jeden typ se podařilo zprovoznit s knihovnou SWIFT. Ostatní (na první pohled velmi podobné) vzdorují! Díky za pomoc. Možno i placenou spolupráci.

    #2714
    yenda.net
    Účastník

    levné čínské - ale ten první typ funguje dobře (už ale není k mání) HW vypadá obdobně.. ale není(

    #2980
    Luke_CZ
    Účastník

    Zkušenosti mám, jde o to, že deklarovaný ST7781 řadič tam není, místo něj je S6D0154. Možno použít modifikovanou Adafruit TFT knihovnu. Kdyžtak napiš na ICQ 343122384

    Snad pomohlo.
    Lukáš

    #4761
    Dan
    Účastník

    Také jsem nešťastným majitelem vzhledově stejného typu. ID displeje mi to vyčetlo 0xC505 a nefunguje mi s ním zatím žádná z knihoven. Nicméně funkční zřejmě je, speciální program dokáže displej zaplnit barvou, postupně a pomalu přepisováním vnitřního adresovacího prostoru, ale to je asi tak vše. Mám ten typ vpravo nahoře, bez té drobné součástky uprostřed desky. Tak na mne jen smutně bíle svítí a nic s ním nesvedu.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1. až 4. (celkem z 4)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.